Novembre 2021

Col·laboració Obra Social "La Caixa"

 

L’Entitat ha rebut una aportació econòmica de 7.000€ de l’Obra Social La Caixa, diners que aniran destinats a la compra de sofàs adaptats per a les dues llars residències: La Farga i Francesc Riumalló.

 

 

 

 

 

 

Març 2021

Col·laboració Diputació de Girona

 

El projecte del Centre Especial de Treball  “Ampliem el servei de bugaderia” és subvencionat per la Diputació de Girona amb un import de 40.000€.

 

 

 

Setembre 2020

Donatius 2020

 

Volem agrair a tots els que ens han facilitat material de protecció al llarg d’aquest any per fer front a la pandèmia del Còvid’19: Aplicacions electròniques i comunicacions (AEC), CRODA, Tessuti, l’Espiga Solidària (Riudellats), ANC Arbúcies, Ajuntament Arbúcies, Haifen, Josep Mª Soler i Pilar Baez.

 

 

 

 

 

Març 2020

Col·laboració Obra Social "La Caixa"

 

Un any més hem rebut una col·laboració econòmica per import de 6.000€ de l’Obra Social “La Caixa”. Aquests diners aniran destinats al servei de transport de l’entitat.

 

 

 

 

 

 

 

Març 2020

Neteja viària a Breda

 

Adjudicació contracte menor per al suport de la neteja viària manual del poble de Breda, per un total de 25 hores setmanals.

 

 

 

 

 

 

 

 

Desembre 2019

Servei Comunitari IES

 

Vuit estudiants del 3r d’ESO de l’Institut d’Arbúcies varen passar pel Centre Ocupacional aquest curs a fer unes hores de Servei Comunitari ajudant i acompanyant en diferents tasques de manipulats i habilitats funcionals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desembre 2019

Donatius 2019

 

Donem les gràcies a tots els que han fet donatius al llarg d’aquest 2019: IMAR, AEC, Txell Puig, Grup polític tots per Breda, Tessuti, Grup dones d’Arbúcies 12 dones 13 bruixes, treballadors de l’Ajuntament Arbúcies, Casaments civils jutjat de Pau Arbúcies, Judit Montserrat Ripoll. Els diners recollits ens ajudaran a cobrir part del dèficit que té actualment l’entitat.

 

 

 

 

 

Desembre 2019

Restauració avets de Nadal dels comerços d'Arbúcies

 

Per encàrrec de l’Associació de Comerç d’Arbúcies hem restaurat els avets de Nadal que durant les festes engalanen l’entrada dels comerços del poble. S’han repintat i adornat 72 avets i un cop acabada la feina s’han repartit a totes les botigues sòcies.

 

 

 

 

 

 

Novembre 2019

Marxa solidària Breda

 

El passat 17 de novembre es va celebrar a Breda la primera marxa solidària per a l’associació Montseny Guilleries. Va aplegar un total de 354 caminadors i 17 persones més es van inscriure amb dorsal 0. Aquesta marxa va ser possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Breda, Galetes Trias, Font Agudes, Yosoy, Agrobotiga Can Font, Càrites Sant Hilari, Grup l’espiga solidària i persones particulars d’Arbúcies. En total es van recollir 4.001€ que aniran destinats a compensar part del dèficit de l’entitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Novembre 2019

Col·laboració Obra Social "La Caixa"

 

L’Entitat hem rebut una subvenció per l’import de 40.000€ de l’Obra Social “La Caixa” per l’adequació de l’espai ubicat al polígon Industrial Cal Xic, per a la realització d’activitats laboral del Centre Especial de treball.

 

 

 

 

 

Setembre 2019

Samarretes i gorres

 

Un any més la Federació Catalana d’esports per a discapacitats intel·lectual ACELL ens a subvenciona vestuari per l’activitat d’esport. Aquest any l’hem destinat a la compra de samarretes màniga curat i màniga llarga i, gorres que les utilitzarem per les diferents competicions que organitza la mateixa federació.

 

Juliol 2019

Els talents del TOM

 

El passat 13 de juliol va tenir lloc la transmissió en directe del programa “ELS TALENTS DEL TOM” adaptació del programa Got Talent d’origen britànic.

Es tracta d’un programa de televisió en el qual els participants realitzen exhibicions dels seus talents. Cada concursant ho va donar tot per poder ser el guanyador!! Vam gaudir de números de ball, màgia... i molt més. El nostre jurat va ser qui va puntuar cada exhibició junt amb la col·laboració del nostre públic.

 

 

 

Juliol 2019

Col·laboració Obra Social "La Caixa"

 

L’Associació ha rebut una col·laboració econòmica de l’Obra Social “La Caixa” per import de 6.000€ que anirà destinada a servei de transport de l’entitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juliol 2019

Neix l’Associació IURA

 

Un total de deu entitats gironines ens hem unit per defensar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. Sota el nom de IURA, l’associació neix amb intenció d’esdevenir una entitat de referència en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat de les comarques gironines. Les entitats sense ànim de lucre que hi formem part som: Fundació Astrid 21 i Fundació Ramon Noguera de Girona, Fundació Els Joncs de Sarrià de Ter, Fundació Altem de Figueres, Fundació Vímar de Palamós, Fundació Aspronis de Blanes, l’Associació Montseny Guilleries d’Arbúcies, l’Associació Integra d’Olot, la Fundació Taller Cerdanya de Puigcerdà i la Fundació Map de Ripoll.

 

 

Juny 2019

Manipulats per a Gràfiques Trema

 

Un any més, des del Centre Ocupacional seguim realitzant diferents feines de manipulats per a Gràfiques Trema d’Arbúcies.

 

 

 

 

 

 

 

Juny 2019

Catifes 2019

 

Aquest any, en motiu del nostre 50è aniversari, hem estat escollits com a tema de les catifes d’Arbúcies 2019. Hem pogut veure representat el nostre logotip a les diferents catifes de flors esteses als carrers del nostre poble.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maig 2019

Projecte de Voluntariat de la UdG

 

El dia 31 de maig vam participar a l’acte de reconeixement que van fer a les entitats i institucions que col·laborem amb el projecte de voluntariat de la UdG. I vam signar de nou el conveni de col·laboració per a la realització d’activitats solidàries.

 

 

 

 

 

Maig 2019

Petit Príncep a les escoles

 

Aquesta primavera, els Centre Ocupacional va representar EL PETIT PRÍNCEP davant tots els nens i nenes de les escoles d’Arbúcies, obra estrenada a l’estiu de 2018.

 

 

 

 

 

Gener 2019

Servei de recepció i atenció telefònica

 

El CET inicia una nova feina: el Servei de recepció i atenció telefònica a la Casa de Repòs d’Arbúcies, amb els quals hem signat un conveni per realitzar aquesta tasca en horari de matí i tarda durant els dies laborables de l’any. Realitzen aquesta feina dos treballadors amb discapacitat del CET.

 

 

 

 

Desembre 2018

Signatura conveni subvenció La Caixa

 

Recentment hem rebut una col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” per import de 3.000€ que hem destinat al muntatge d’uns armaris per la roba de treball del Centre Especial de Treball.

 

 

 

 

 

 

Desembre 2018

Federació de Comerç

 

El passat 21 de desembre l’Associació de Comerç ens  va fer entrega d’un portàtil i de material laboral pel CET, amb motiu de la campanya solidària que fa anys s’organitza des de la Federació de Comerç de la Selva.

 

 

 

 

 

 

Novembre 2018

50è aniversari de l'Associació

 

El passat 10 de novembre, l’Associació Montseny Guilleries d’Arbúcies, va commemorar el seu 50è aniversari amb un acte a les instal·lacions de l’entitat, que va aplegar prop de 200 persones, entre famílies, persones ateses, treballadors, voluntaris, amics i ciutadania.

Una festa amb moments molt emotius, i on tothom va gaudir de la varietat de propostes de l’acte.

 

 

 

 

Octubre 2018

Jocs Specials Olímpics

 

Del 4 al 7 d’octubre van tenir lloc a la seu d’Urgell – Andorra la Vella els XI JOCS SPECIAL OLÍMPICS  els quals es van celebrar sota el lema “El millor és qui ho intenta”, amb l’objectiu d’animar la societat a creure en si mateixa i a lluitar contra el “no puc” per sortir de la zona de confort.

8 esportistes del Centre Ocupacional van competir en la modalitat de petanca, els quals van arribar tots amb la seva medalla i molt contents d’haver-hi pogut participar.

 

 

 

Juliol 2018

El Petit príncep

 

El passat 14 de juliol “Divendres Teatre” va atrevir-se a fer el musical “EL PETIT PRÍNCEP”.

Una obra amb text i a sobre un text molt conegut per bona part del públic. Això va suposar canviar el nostre format habitual.

Perquè el Petit Príncep? Els nois i noies del centre ocupacional el van anar a veure i els va agradar molt i, com que aquest any fa 75 anys de la publicació del llibre, quina manera millor de recordar-lo que dedicar-li la nostra obra de teatral.

A més a més el seu missatge ens identifica plenament.

“Només hi veiem amb el cor, l’essencial és invisible als ulls”

 

 

Juliol 2018

ISO 9001:2015

 

L’Associació Montseny Guilleries a juliol de 2018 ha estat avaluada i certificada en quant al compliment dels requisits de la nova versió ISO 9001:2015 que garanteix la qualitat dels seus serveis, per les activitats següents: Centre Especial de Treball, Centre Ocupacional i Servei de llars Residència.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juny 2018

Neteja viària a Sant Hilari

 

Adjudicació contracte menor per al suport de la neteja viària manual del poble de Sant Hilari Sacalm, per un total de 22 hores setmanals distribuïdes en gran part com a reforç de la neteja durant els caps de setmana.

 

 

 

 

 

 

Gener 2018

Jardineria del Casal de Pau

 

Signem un conveni de manteniment anual de la jardineria del Casal de Pau d’Arbúcies, amb dues actuacions setmanals els mesos d’estiu, i una la resta de l’any.

 

 

 

 

 

 

 

Gener 2018

Compra de motxilles

 

La Federació Catalana d’Esports per a Discapacitats Intel·lectuals ACELL ens concedeixen un any més la subvenció per la compra d’equipament esportiu fungible. Enguany l’hem destinat a la compra de motxilles per les competicions i les hem personalitzat amb el nom de cadascun dels usuaris.

 

 

 

 

 

Octubre 2017

Prova pilot al Parc Natural del Montseny

 

La Diputació de Barcelona va engegar una prova pilot per regular l'accés al Parc Natural del Montseny amb vehicle privat que es va a dur a terme els dos últims caps de setmana d’Octubre i els dies 1, 4 i 5 de novembre a la carretera BV-5114 entre Campins i Santa Fe.

L’Associació Montseny Guilleries, juntament amb la Fundació Baix Montseny, la Fundació Viver de Bell·lloc i la Fundació Tac Osona, van participar en el projecte aportant personal informador. Informaven de l’estat dels aparcaments a Santa Fe i els convidaven a fer ús de manera gratuïta dels transport públic habilitat. Els treballadors de les quatre entitats van rebre la formació necessària per desenvolupar la seva tasca en una sessió realitzada conjuntament previ inici de la prova pilot.

 

 

Octubre 2017

Subvenció Obra Social “la Caixa”

 

L’Obra Social “La Caixa” ens subvenciona el mobiliari: taules i cadires per l’espai del taller del Servei de Teràpia Ocupacional. El dia 27 es realitza la signatura.

 

 

 

 

 

 

 

Setembre 2017

Control de plagues a Hostalric

 

Adjudicació contracte menor pel servei integral de control de plagues del poble d’Hostalric, ampliant el servei que es realitzava fins al moment.

 

 

 

 

 

 

 

Juliol 2017

Un món nou

 

El passat 15 de juliol la companyia “Divendres Teatre” ens sorprèn un cop més amb el seu últim espectacle “UN MÓN NOU” on representen la idea de la creació d’un nou món. Aquesta obra ha estat creada gràcies a les aportacions de tots els seus actors, els quals han tingut l’oportunitat de dir, expressar o fer una pinzellada de la seva manera de veure i viure la vida, i junts han creat aquest nou món ple de grans valors, el món que tots somniem i que estar a l’abast de les nostres mans d’aconseguir-lo.

Tot aquells que no heu tingut l’oportunitat de veure-la, es repetirà el dissabte 11 de novembre.

 

 

Maig 2017

Pla estratègic

 

L’entitat a engegat l’elaboració del Pla Estratègic 2018-2020 que ha d’aglutinar les accions a emprendre aquest propers anys.

 

 

 

 

 

 

 

Febrer 2017

Voluntaris de "la Caixa"

 

Diferents treballadors de les entitats bancàries de “la Caixa”,  els dies 14 i 17 de febrer,  tornen a participar com a voluntaris al nostre Centre Ocupacional, participant al taller d’elaboració de felicitacions de Nadal.

 

 

 

 

 

 

Gener 2017

Subvenció ACELL

 

Un any més la Federació Catalana d’esports per a discapacitats intel·lectuals ACELL ens concedeixen una subvenció per comprar equipament esportiu i xancletes per l’activitat de natació.

 

 

 

 

 

 

Desembre 2016

Servei de Voluntariat

 

Més de 10 voluntaris han passat per la nostra entitat al llarg d’aquest dany desenvolupant diferents tasques a la Llar Residència i al Servei Teràpia Ocupacional, fent suport en diferents activitats com la d’esport, la d’informàtica, al passeig amb la gosseta... o desenvolupant una activitat pròpia, com la de zumba, bàsquet o la de massatge craneosacral.

 

 

 

 

 

Setembre 2016

El CET amplia la zona de recollida d’oli domèstic usat

 

El servei de Recollida d’oli domèstic usat a través de les escoles amplia el seu recorregut a les poblacions de Santa Coloma de Farners i Breda, després d’impulsar aquest projecte ara fa tres anys a les poblacions d’Arbúcies i Sant Hilari Sacalm.

El CET de la Fundació Asproseat que ofereix llocs de treball a persones amb discapacitat intel·lectual és l’encarregat de rentar els pots i fer la manipulació de l’oli.

 

 

 

 

Juliol 2016

3a Gala de Divendres Teatre

 

El dissabte dia 16 de juliol vam presentar la 3a Gala de Divendres Teatre junt amb el nou curtmetratge “Somnis”. Una gravació que vam estar treballant al llarg de l’any dins l’activitat de teatre Social. I un cop més tots vam poder gaudir molt d’aquesta gran experiència.

 

 

 

 

 

 

Juny 2016

Voluntaris de "la Caixa"

 

Diferents treballadors de les entitats bancàries de “la Caixa” tenen l’oportunitat de participar com a voluntaris en diferents entitats socials la setmana del 13 al 18 de juny.

Van ser 4  treballadors de diferents oficines que es van oferir a fer una tasca voluntària al Centre Ocupacional participant en el taller de manipulats.

 

 

 

 

 

Juny 2016

Projecte: PER TOTHOM UNA RUTA

 

Del 14 al 17 de juny es va celebrar el V congrés del Tercer Sector Social a Bcn. Nosaltres vam aprofitar per presentar el nostre projecte “Per a tothom, una ruta” a l’àgora de les experiències innovadores, juntament amb unes altres 100 entitats més.

 

 

 

 

 

 

Juny 2016

Projecte: ENS MOVEM PEL TERRITORI

 

Fundació Bancària “La Caixa” ens subvenciona el 80% del projecte “Ens movem pel territori” projecte que es va presentar a la convocatòria: Promoció de l’autonomia i atenció a l’envelliment, la discapacitat i a la dependència.

 

 

 

 

 

 

Maig 2016

Sortida a Lleida

 

Gràcies els diners recollits a les actuacions teatrals dins l’activitat de teatre social i els productes venuts a la diada de Sant Jordi i al museu la Gabella, els nois i noies del Centre ocupacional van poder gaudir de dos dies a la ciutat de Lleida i van poder assistir al musical "Mama Mia".

 

 

 

 

 

 

Maig 2016

Nova furgoneta de 9 places

 

Per la millora de la seguretat en el Servei de Transport s’inverteix en la compra d’una furgoneta Mercedes Vito 114 de 9 places i es substitueix per una altra que portava molt quilometratge. .

 

 

 

 

 

 

 

Març 2016

Renovem el vestuari de Divendres Teatre

 

Caixabanc ens ha subvencionat el projecte “Renovem el vestuari de Divendres Teatre”.

Això ens ha permès comprar l’equipament necessari pels actors i monitors que realitzen activitat de Teatre Social.

 

 

 

Gener 2016

Nous banyadors i tovalloles

 

Gràcies a una nova subvenció concedida per l’ACELL (Federació Catalana d’esports per a disminuïts psíquics) aquest any hem pogut estrenar banyadors i tovalloles per a l’activitat de natació.

 

 

 

Novembre 2015

Projecte: PREPAREM CASA NOSTRA

 

Diputació de Girona ens a subvenciona el 50% del cost del projecte “PREPAREM CASA NOSTRA”. Ens ha permès pintar la Llar Residència Francesc Riumalló i comprar nous electrodomèstics i roba de la llar.

 

 

 

Octubre 2015

ISO 9001:2008

 

L’Associació Montseny Guilleries ha estat avaluada i certificada en quant al compliment dels requisits de la ISO 9001:2008 que garanteix la qualitat dels seus serveis, per les activitats següents: Centre Especial de Treball, Centre Ocupacional i Servei de llars Residència.

 

 

 

Octubre 2015

Adquisició d’una nau industrial

 

Davant la necessitat d’ampliar l’espai per a l’activitat del Centre Especial de Treball es fa la compra d’una part d’una nau industrial situada al polígon industrial cal Xic. .

 

 

 

 

 

 

 

Juliol 2015

És Música

 

Divendres teatre un any més va estrenar una nova obra teatral el passat 18 de juliol titulada “ÉS MÚSICA”. Un recorregut per a la història de la música des dels anys 60 fins a l’actualitat.

 

 

 

 

 

 

 

Gener 2015

Nou xandall

 

Enguany hem estrenat xandall nou gràcies a l’ACELL (Federació Catalana d’esports per a disminuïts psíquics) que ens ha concedit una subvenció per comprar material o equipament esportiu.

 

 

 

Novembre 2014

Projecte: ÉS FEINA PEL NOSTRE CET

 

Diputació de Girona ens a subvenciona el 50% del cost del projecte ÉS FEINA PEL NOSTRE CENTRE ESPECIAL DE TREBALL que consisteix en la construcció d’un nou espai tancat dins al nostre magatzem de CET, per  a guardar-hi adequadament tots els materials i productes que utilitzem pel servei de control de plagues (Desratització, desinfecció i desinsectació).

 

 

Octubre 2014

Special Olympics

 

Els Jocs Special Olympics s’han celebrat un cop més, enguany a Calella, del 30 d’octubre al 2 de novembre. Van aplegar més de 1.600 esportistes de la geografia Catalana, l’estat Espanyol i de delegacions estrangeres.

10 esportistes del Centre Ocupacional van participar-hi en la competició d’atletisme, aconseguint 2 medalles d’or, 3 de plata i 2 de bronze.

 

 

 

 

Juliol 2014

SALA D’ESPERA

 

El passat dia 19 de juliol els nois i noies del CO van estrenar la seva última obra de teatre titulada SALA D’ESPERA. Una història d’humor que es desenvolupa a la sala d’espera d’un hospital i on s’hi viuen situacions ben especials!!

Es va representar al teatre de la Llar de Jubilats del nostre poble.

 

El mes de novembre es farà una segona representació.

 

 

 

Juny 2014

Projecte: PER TOTHOM UNA RUTA

 

Gràcies al suport econòmic de la Beca Actívica de la Fundació Jaume Casademont, iniciarem el projecte: PER TOTHOM UNA RUTA amb molta il·lusió.

Aquest projecte consisteix en provar diferents rutes a peu amb tots els nois i noies del Centre Ocupacional. El punt principal és que ells mateixos puguin opinar sobre les diferents rutes escollides, comentar les característiques del recorregut i els punts turístics interessants a la zona.

Serà amb format audiovisual, i a on els usuaris seran els protagonistes directes d’aquesta experiència.

 

 

Març 2014

El POPARB ens obsequia amb un taller d'improvització

 

Els nois i noies del Centre Ocupacional van poder gaudir el passat dia 5 de maig d’un matí ben diferent, gràcies al taller d’improvització que els va regalar la gent del PopArb, en motiu de celebració dels seus 10 anys.

El taller el van dur a terme en Pau Rodríguez i Edu Pou del grup ZA!

És per això que volem donar les gràcies als dos professionals que van dirigir l’activitat, en Pau i l’Edu, i en especial a la gent del PopArb que van fer que això fos possible.

 

Gràcies!

 

 

Març 2014

Gran Gran Dictat de TV3

 

El passat dia 8 de març l’actor Arbucienc Quim Masferrer, participa al concurs “Gran Gran Dictat” de TV3 juntament amb Agnès Busquets i Joan Pera, per aconseguir 2.000€ i poder-los donar a alguna ONG, Entitat Social...

En Quim ens va demostrar a tots el seu gran domini de la llengua catalana i, es va proclamar guanyador tot representant a la nostra Associació.

És per això que en nom de tots els professionals i usuaris de l’Entitat, volem agrair-li aquest gest tan especial que ha tingut cap a nosaltres, ja que aquesta aportació que ens ha fet arribar, ajudarà a l’activitat de teatre social que estan duent a terme tots els nois i noies del Centre Ocupacional des de fa més de 10 anys.

 

Moltes gràcies Quim!

 

 

 

Juliol 2013

Somnis de poetes

 

El passat 20 de juliol vàrem estrenar l’última obra de teatre titulada “Somnis de poetes” inspirada amb els somnis de tots els nois i noies del Centre Ocupacional.

Per tots aquells que no vau tenir l’oportunitat de veure-la, el dissabte dia 16 de novembre a les 18 h, farem una segona representació al teatre de la llar de Jubilats d’Arbúcies (Carrer Sorrall, 9).

 

Us hi esperem!!!

 

 

Maig 2013

Participem en l’homenatge de Manel Planchart i Fuster

 

El dia 4 de maig de 2013, uns quants representants de l’entiat, van participar al dinar d’homenatge a Manel Planchart al poliesportiu de Can Delfí d’Arbúcies. En Manel, entre moltes altres coses, va crear i dirigir, de l’any 1970 al 1990, la banda musical i còmica anomenada Els Serafins.

Els diners que se’ls pagava per les seves actuacions els destinaven a ajudar el col·legi Jesús Infant, actualment Associació Montseny Guilleries. Van ser més de 600.000 pessetes (3.600€) els diners que ens aquells anys es van entregar, i que els van fer servir, entre moltes altres coses, per comprar una màquina de sumar, una bicicleta, una estufa, unes gallines i les seves gàbies, pagar vàries reparacions de les furgonetes, contractar un psicòleg i una logopeda.

 

En nom de tota l’Associació et volem donar les GRÀCIES!

 

 

Octubre 2012

Special Olympics 2012

 

7 usuaris del servei de Centre Ocupacional, acompanyats per dos monitors de la nostra entitat, van participar als Jocs Special Olympics celebrats a Vilanova i la Geltrú el  passat mes d’octubre.

Tots ells van participar en la competició d’atletisme, aconseguint una medalla d’or, una de planta i una de bronze.

Enguany es celebrava el 20è aniversari de l’organització d’aquests jocs a Catalunya, uns jocs que van aplegar a 1.200 esportistes  amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, d’Espanya i de delegacions europees.

Van ser 4 dies plens d’activitats esportives i lúdiques que es van emmarcar sota el lema: "Un somni, torna la il·lusió”.

 

 

Juliol 2012

10 anys de Divendres Teatre: "ELS MILLORS MOMENTS"

 

El 2012 vàrem complir 10 anys del taller setmanal de teatre dels usuaris del Centre Ocupacional, i el juliol passat vam voler-ho celebrar presentant un espectacle-recull dels millors moments d’aquests 10 anys, rememorant algunes escenes representatives de tots els espectacles que hem produït. També es va presentar un vídeo recull amb imatges de les obres i de les produccions audiovisuals: curtmetratges, videoclip i més recentment l’edició d’un lip dub de l’Associació.

A l’estrena del 21 de juliol a la Llar de Jubilats d’Arbúcies  ens van acompanyar familiars i amics, essent la trobada més multitudinària fins al moment.

 

 

 

Maig 2012

“AIXÒ SÍ QUE NO”, amb Quim Masferrer

 

L'actor i director de Teatre de Guerrilla, Quim Masferrer s'ha sumat a la campanya de suport a la mobilització  que es va fer el 20 de maig a Arc de Triomf a Barcelona, un acte reivindicatiu i de protesta per l'aprovació dels pressupostos del Govern espanyol que preveuen  reduir el 56% del pressupost destinat a la inserció laboral de persones amb discapacitat.

Per més informació podeu visitar la web: www.aixo-si-que-no.cat

 

 

 

Abril 2012

Usuaris i treballadors de l’ASSOCIACIÓ visitem el BARÇA

 

El dia 11 d’abril, usuaris i treballadors dels diferents serveis de l’Associació, un total de 50 persones, vam fer una sortida al Camp del Barça convidats per en Carles Plachart i una colla d’amics seus que amb la seva aportació econòmica van fer possible el desplaçament amb autocar. El dia va començar amb l’assistència a l’entrenament del primer equip i amb la sorpresa que en acabar, alguns dels jugadors es van acostar a saludar-nos, fer algunes fotografies i firmar-nos samarretes, gorres...Va ser un moment molt especial poder veure de tant a prop jugadors com Messi, Puyol, Iniesta, Valdés, Pinto, Pedro o Mascherano.

Després vam ser convidats a visitar el Museu del  Barça i les instal·lacions del Camp Nou.

Un dia intens i emocionant per tots.

 

 

 

Octubre 2011

Creació d’un canal YOUTUBE

 

L'Associació va crear un canal propi a YOUTUBE on hem penjat els vídeos que tenim de les nostres obres de teatre, vídeo clips, curtmetratges i el LIP DUB. El podeu veure fent clic aquí...

 

 

Juliol 2011

Presentació del LIP DUB de l’Associació i de l’obra teatral TOMRIC

 

El passat 23 de juliol el Grup de Teatre Social va fer l’estrena del seu nou espectacle “TOMRIC”,  una adaptació de l’obra còmica Garrik del Tricicle, que ens parla del riure, de com riem, de quines coses ens fan gràcia i ens explica també què li passa al nostre cos i a la nostra ment quan riem.

Així mateix, després de l’espectacle es va passar el LIP DUB que l’Associació ha editat per presentar al públic els diferents serveis que gestiona l’Associació: La Llar-residència, el Centre Ocupacional i el Centre Especial de Treball. El podeu veure al nostre canal YOUTUBE fent clic aquí...

 

 

Juliol 2010

Inauguració nova llar residència “LA FARGA”

 

El passat 3 de juliol vam inaugurar la nova llar residència del carrer de La Farga número 7 d’Arbúcies, amb capacitat per a 12 persones. L’acte va comptar amb la presència de l’Hble. Sra Carme Capdevila, consellera d’Acció Social i Ciutadania, l’alcalde d’Arbúcies, el Sr. Roger Zamorano, i del Sr. Joaquim Pintu president de l’Associació. Durant aquest acte festiu ens van acompanyar la Colla de Geganters d’Arbúcies, els Flubiolers del Montseny  i el Cor Lutiana ens va obsequiar amb dues peces musicals.

Estem molt contents de la presència de familiars, amics i de nombrosos veïns d’Arbúcies que ens van fer costat en aquest dia tant important per nosaltres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

^

notícies