FES-TE VOLUNTARI

 

Et convidem a formar part de l’ equip de voluntaris i voluntàries de l’Associació si tens ganes de dedicar part del teu temps oferint suport a persones en les seves activitats quotidianes o bé suport en les activitats grupals que es duen a  terme en els diferents serveis de què disposem.

Valorem moltíssim  la presència dels voluntaris perquè ens enriqueix i ens ajuda a donar un valor afegit a l’atenció a les persones.

 

Per ser voluntari de l’Associació Montseny Guilleries no calen coneixements previs, únicament tenir ganes de col·laborar amb les persones que formen part de la nostra entitat i compartir i generar experiències.

Tampoc és imprescindible que disposis de molt temps lliure, pots ser voluntari durant unes hores participant en aquelles activitats que més et motivin del ventall que oferim.

Si vols iniciar la teva col·laboració com a voluntari o ampliar qualsevol tipus d’informació referent al voluntariat posa’t en contacte amb nosaltres:

 

DADES DE CONTACTE:

Responsable: Marc Pittier

voluntariat@montsenyguilleries.cat

Tel: 972 86 08 15

 

 

FES-TE SOCI

GAUDEIX D'IMPORTANTS BENEFICIS FISCALS

 

Una altra manera de col·laborar amb nosaltres és fer-se soci de l’ entitat. Amb una aportació anual de 36€ seràs part de la nostra Associació, ens ajudaràs a poder continuar treballant i  millorant la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la nostra comarca.

Si et fas soci obtindràs Beneficis Fiscals en la declaració de la renda (demana el teu certificat de donació) , i et tindrem ben informat de la nostra actualitat i d’on va a parar el teu suport. Rebràs el nostre Full informatiu anual i prodràs participar si vols, en l’Assemblea Anual de Socis on et farem cinc cèntims de la Memòria Anual de l’entitat.

 

Si estàs interessat/a en fer-te soci, pots descarregar-te la nostra butlleta d’inscripció, fer-la arribar amb les teves  dades a:

 

Associació Montseny Guilleries

Responsable: Marta Rodrigo

Camí del Molí, s/n

17401 Arbúcies (Girona),

o al mail: associacio@montsenyguilleries.cat

 

“En compliment de la Llei 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades als fitxers de titularitat de l’Associació Montseny Guilleries  inscrits en el RGPD, utilitzant-los amb les limitacions i en la forma que imposa la citada Llei. La finalitat d’aquests fitxers és desenvolupar la relació de l’Associació Montseny Guilleries amb vostè com a soci o donant de la fundació i mantenir-lo informat de les activitats de la mateixa.

 

Les seves dades no seran compartides amb tercers aliens a l’Associació Montseny Guilleries  llevat dels casos previstos en la normativa vigent. En el cas que vostè vulgui exercitar els drets que l’assisteixen pel que fa a l’accés, la rectificació, la cancel·lació i l’oposició de les seves dades personals, pot dirigir-se per escrit, adjuntant una còpia del DNI, a Associació Montseny Guilleries, Camí del Molí s/n, 17401 Arbúcies, Girona”.

 

 

 

FES UNA DONACIÓ

 

Si vols col·laborar amb nosaltres fent un donatiu, ho pots fer a través de dos mitjans:

 

1. Trucant al telèfon 972 86 08 15 i t’explicarem com pots fer el donatiu

 

2. Fent un ingrés o una transferència  directament al núm. de compte de La Caixa ES70-2100-8156-8322-0004-0210  o del Banc de Sabadell ES70-0081-0429-5200-0102-5004

 

En el concepte de l’ingrés indica "Donacions a fundacions".

Si vols un rebut per a la corresponent deducció fiscal, fes-nos arribar les teves dades a través del correu electrònic a associació@montsenyguilleries.cat o per telèfon al 972 86 08 15 , especificant: CIF/DNI, nom i cognoms, adreça fiscal, telèfon de contacte, data i import del donatiu.

 

 

DADES DE CONTACTE:

Responsable: Marta Rodrigo

associacio@montsenyguilleries.cat

Tel: 972 86 08 15

 

 

 

FES PRÀCTIQUES AMB NOSALTRES

 

Ets estudiant d’Educació Social? Estàs cursant el mòdul d’Integració Social o alguna altra formació de les branques socials i t’agradaria fet les teves pràctiques d’estudis en un centre per a persones amb discapacitat intel·lectual? L’Associació Montseny Guilleries té convenis de pràctiques amb diferents Universitats i Instituts i estem encantats de rebre estudiants que volen viure de primera mà com és el dia a dia en els diferents serveis de l’Associació. Si estàs interessat en ser un dels nostres estudiants en pràctiques, posa’t en contacte amb nosaltres i en parlem.

 

DADES DE CONTACTE

Responsable: Rosa Maria Gurri

co@montsenyguilleries.cat

Tel: 972 86 08 15

 

 

 

CONTRACTA ELS NOSTRES SERVEIS

 

Si ets una empresa responsable socialment i vols treballar amb nosaltres, pots fer-ho per diferents vies:

 

La contractació de serveis. Pots contractat algun dels serveis que ofereix el Centre Especial de Treball (serveis de neteja, bugaderia, control de plagues, jardineria i forestals, distribució de publicitat,recollida d’oli vegetal…)

La contractació de persones amb discapacitat. Pots contractar una persona amb discapacitat a la teva empresa. Explica’ns el perfil que necessites i t’ajudarem a trobar la persona addient.

 

Les aportacions, contractacions de serveis o compra de productes es poden beneficiar de bonificacions fiscals o bé ser considerades com a mesures alternatives a la contractació de persones amb discapacitat (Decret 322/2011, del 19 d'abril)

 

LISMILa Llei 13/1982 de integració social dels minusvàlids, altrament coneguda com a LISMI, estableix que les empreses públiques i privades de 50 treballadors o més, tenen l’obligació de contractar un 2% de treballadors amb algun tipus de discapacitat.

 

 

DADES DE CONTACTE

Responsable: Marta Rodrigo

associacio@montsenyguilleries.cat

Tel: 972 86 08 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

^

col·labora